שמי אסתר אמונה וולפסון, קונדיטורית במקצועי למעלה מ-10 שנים, אך את דרכי באפייה ובמטבח התחלתי עוד מגיל קטן. למדתי את המקצוע ב׳דן גורמה׳ שבתל אביב, עשיתי סטאז׳ במלון המלך דוד ועבדתי בקונדיטוריות מובילות בארץ כמו ׳הלחם של תומר׳, ׳לחמים׳, ׳חלום יעקב׳ ועוד.
את 'מונקלה' הקמתי מתוך תסכול שחוויתי מקינוחי פרווה במסעדות ואירועים. רציתי שיהיה מענה טעים ומפנק בסיום ארוחה בשרית לקהל שומרי כשרות ולרגישים לחלב ולקטוז. המוצרים שלי אינם מכילים שומן מוקשה כמו מרגרינה ושמנת צמחית מסיבות של בריאות וטעם. במקומם, אני עושה שימוש בחומרי גלם איכותיים וטבעיים ככל האפשר כמו קרם קוקוס, חלב שקדים טבעי, שוקולד מריר איכותי, אגוזים, פירות ועוד.
מוזמנים לרכוש ולהתפנק על מוצר טעים ואיכותי שניתן לאכול בכל זמן!!